Üniversitemiz ve Yalova Üniversitesi Arasında “Farabi Değişim Programı Protokolü” İmzalandı

23 HAZİRAN 2021

Üniversitemiz ve Yalova Üniversitesi arasında öğrenci değişimine olanak sağlayan “Farabi Değişim Programı Protokolü” imzalandı. Rektörlük makamında düzenlenen törende "Farabi Değişim Programı Protokolü" nün imzaları, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci tarafından atıldı. İmzalanan protokol ile yükseköğretim programlarında kayıtlı ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yararlanabileceği Farabi Değişim Programı sayesinde öğrencilere bir veya iki yarıyıl süresince kendi üniversiteleri dışında Türkiye’de bulunan başka bir üniversitede eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etme imkânı sunulacak. İmza törenin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci karşılıklı hediye takdiminde bulundu.