Akademisyenimiz Dr. Özlem Şenyurt “2021 Golden Grant Award”  Ödülü Aldı

30 HAZİRAN 2021

Üniversitemiz Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özlem Şenyurt, International Association of School Librarianship (IASL-Uluslararası Okul Kütüphaneciliği Derneği) “2021 Golden Grant Award” ödülü aldı. 1971 yılında kurulan IASL dünya çapında bir organizasyon olup 52 ülkeden 1600 üyeye sahiptir. Ödül kapsamında Dr. Şenyurt, Denton Texas’ta 12-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan; The 49th Annual Conference of the International Forum on Research on School Librarianship ve the 24th  International Forum on Research on School Librarianship IASL 2021 konferanslarına katılım hakkı, bilimsel bilgi paylaşımları ve IASL üyeliği kazandı. Ardahan Üniversitesi olarak Dr. Şenyurt’u bu prestijli ödülü aldığı için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.