Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Muammer Ayan’a Veda Yemeği

06 TEMMUZ 2021

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Muammer Ayan için veda yemeği düzenlendi. Yenisey Konukevi’nde düzenlenen yemeğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Ardahan İl Müftüsü Remzi Pehlivan, Ardahan Sosyal Güvenlik Kurumu  İl Müdürü Aziz Boz, Bilgi İşlem Daire Başkanı Yavuz Kepenek, Personel Daire Başkanı Filiz Vural, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı ile İlahiyat Fakültesi akademisyenleri katıldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yıldız, yemeğin ardından gerçekleştirdiği konuşmasında, Dr. Öğr. Üyesi Ayan’a kıymetli emekleri için teşekkür ederek, huzurlu bir emeklilik diledi. Daha sonra konuşan Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Dr. Öğr. Üyesi Ayan’a bizlerle paylaştığı bilgi ve tecrübeleri için teşekkür etti ve Üniversitemizden iz bırakarak ayrıldığını söyledi. Dr. Öğr. Üyesi Ayan hakkında söylenen güzel temenniler için teşekkür ederek Üniversitemizde geçirdiği 4 yıldan çok memnun olduğunu belirtti. Dr. Öğr. Üyesi Ayan, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e, daire başkanlarımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Konuşmaların ardından Veda toplantısına telekonferans yöntemiyle katılan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Dr. Öğr. Üyesi Ayan’a emekleri için teşekkür ederek bunun bir veda olmadığını söyledi. Veda toplantısı Dr. Öğr. Üyesi Ayan’a sunulan hediyelerin ardından son buldu. Ardahan Üniversitesi olarak Dr. Öğr. Üyesi Muammer Ayan Hocamıza emekleri için teşekkür ediyor, huzurlu bir emeklilik hayatı diliyoruz.