Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

Öğrencimiz Beyza Tüfekçibaşı’na Oxford Readers’ Academy’den Ödül

09 TEMMUZ 2021

Oxford University Press Türkiye tarafından düzenlenen ORA2021 (Oxford Readers’ Academy-Shoot Your Book) yarışmasına Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Doğan SALTAŞ danışmanlığında katılarak dereceye giren, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Beyza TÜFEKÇİBAŞI ödüle layık görüldü. Türkiye’nin farklı üniversitelerinden hazırlık ve birinci sınıf öğrencileri danışmanları ile birlikte seçtikleri bir hikâye kitabından diledikleri bir bölümünü değiştirerek kendi hikâyelerini oluşturdular ve bu bölümün İngilizce kısa filmini çektiler. Farklı bilim ve sanat dallarından oluşan jüri üyelerinin, farklı kategorilerde puanlamaları ile dereceye giren öğrenciler belirlendi. Dereceye giren öğrencilere madalya, sertifika ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ardahan Üniversitesi olarak öğrencimiz Beyza TÜFEKÇİBAŞI’nı bu prestijli ödülü aldığı için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencimiz Beyza Tüfekçibaşı’na Oxford Readers’ Academy’den Ödül

  

 

Oxford University Press Türkiye tarafından düzenlenen ORA2021 (Oxford Readers’ Academy-Shoot Your Book) yarışmasına Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Doğan SALTAŞ danışmanlığında katılarak dereceye giren, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Beyza TÜFEKÇİBAŞI ödüle layık görüldü. Türkiye’nin farklı üniversitelerinden hazırlık ve birinci sınıf öğrencileri danışmanları ile birlikte seçtikleri bir hikâye kitabından diledikleri bir bölümünü değiştirerek kendi hikâyelerini oluşturdular ve bu bölümün İngilizce kısa filmini çektiler. Farklı bilim ve sanat dallarından oluşan jüri üyelerinin, farklı kategorilerde puanlamaları ile dereceye giren öğrenciler belirlendi. Dereceye giren öğrencilere madalya, sertifika ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ardahan Üniversitesi olarak öğrencimiz Beyza TÜFEKÇİBAŞI’nı bu prestijli ödülü aldığı için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz