Güzel Sanatlar Fakültesi Yetenek Sınavları Başladı

20 EYLÜL 2021

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi özel yetenek sınavları Türk Müzik Bölümü sınavları ile başladı. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da başvuru yapan öğrencilerle online telekonferans yöntemiyle buluşuldu. Randevulu giriş sisteminin uygulandığı özel yetenek sınavında her aday için farklı gün ve saat belirlendi. Aşık Şenlik Kültür Merkezi’nde kurulan kamera ve projeksiyon sistemi üzerinden Türk Müziği Bölümüne kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler online olarak sınava alındılar. Sınavda adayların; işitme, ses ve çalgı performansları ölçüldü. Özel yetenek sınavları 21-22 Eylül tarihlerinde Resim Bölümü, 23-24 Eylül tarihlerinde ise Türk Halk Oyunları Bölümüne başvuru yapan öğrencilerle devam edecek. Başvuru yapan tüm öğrencilere sınavlarında başarılar dileriz.