ARÜ İlahiyat Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

20 EKİM 2021

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi ilk mezunlarına mezuniyet töreni düzenlendi. 2020-2021 mezun öğrencilerimizle pandemi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz mezuniyet töreni, Üniversitemiz Aşık Şenlik Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Törende İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldız derece ile mezun olan öğrencilere diplomalarını vermeden önce kısa bir konuşma gerçekleştirerek, mezun öğrencilerimize hayatları boyunca başarı ve huzur diledi. Mezun öğrencilerimize diplomaları İlahiyat Fakültesi akademisyenlerimiz tarafından takdim edildikten sonra kep atma töreniyle program sona erdi. Ardahan Üniversitesi olarak İlahiyat Fakültesi ilk mezun öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar diliyoruz.