ARÜSEM Bilim ve Sanat Eğitimlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

15 ARALIK 2021

Ardahan Üniversitesi Dr. Arzu Kılıç Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÜSEM) her yaştan katılımcısına eğitim vermeye devam ediyor. İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için düzenlenen “Robotik Kodlama” ve “Resim” kurslarına ilişkin ilk kurlar verimli geçen eğitimlerin ardından tamamlandı. Resim kursuna katılan öğrencilerin ürettikleri çalışmalardan oluşan sergi, 21.12.2021 tarihinde ARÜSEM’de düzenlenecek.

İlk  orta ve lise öğrencileri için yeni dönem Robotik Kodlama ve Arduino Eğitimi kayıtları devam etmekte olup, Resim Kursu için birinci ve ikinci kur yeni dönem kayıtları ise Şubat ayında başlayacaktır. Detaylı bilgi ve diğer kurs kayıtları için www.ardahan.edu.tr/arusem/ sayfasını ziyaret ediniz.