Akademisyenlerimizden Aile ve Sosyal Hizmetler Personeline Eğitim

16 ARALIK 2021

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bahanur Malak Akgün ve İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğr. Gör. Dr. Zeynep Uludağ, Aile ve Sosyal Hizmetler Ardahan İl Müdürlüğü personeline eğitim verdi. 5 gün süren eğitim programında; şiddete maruz kalan kadınla görüşmede duygusal emek sergileme, şiddete maruz kalan kadınla görüşme teknikleri, empatik dinleme ve empatik geri bildirim verme, yardım edici beceriler, ben dili kullanımı, şiddet türleri ve cinsiyetçilikle karşı karşıya kalan kişilerde sosyal desteğin önemi konuları hakkında bilgi verildi. Eğitim sonunda İl Müdürü Ertaç Baki, akademisyenlerimize teşekkür belgesi takdim etti.