Sarıkamış Şehitleri Üniversitemizde Anıldı

27 ARALIK 2021

22 Aralık 1914 Sarıkamış harekâtı sonucunda şehit olan askerlerimizin 107. yıl dönümü dolayısıyla Üniversitemiz ev sahipliğinde bir anma töreni düzenlendi. Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut’un “Vefakâr Nesil Fedakâr Ecdadının Yolunda” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdiği programa; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Vali Yardımcısı Şahin Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Aldemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilent Akar, Ardahan KOSGEB Müdürü Ramazan Sivri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, kurum müdürleri, MEB öğretmenleri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, STK temsilcileri ile basın mensupları katıldı. Anma programı,  Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan duaların ardından MEB müzik öğretmenlerinin hazırlamış olduğu müzik dinletisiyle sona erdi.