Rektörümüz Öğrenci Uygulama ve Araştırma Laboratuvarı’nın Açılışını Yaptı

12 OCAK 2022

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Üniversitemiz bünyesinde kurulan Öğrenci Uygulama ve Araştırma Laboratuvarı’nın açılışını yaptı. Mühendislik Fakültesi ve Teknik Bilimler MYO Binasında yer alan ve eski Kars Milletvekillerinden merhum Yasin Bozkurt adına yapılan bağışla fiziki altyapısı düzenlenen laboratuvarın açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okan Eştürk, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkan, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hürriyet Çimen, Teknik Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zakir Çaldıran, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Burcu Akça ile akademik ve idari personel katıldı. Açılışta, Kontrol ve Kumanda Sistemleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tofig Memmedli tarafından kurulan CVD ( Chemical Vapor Deposition) cihazın tanıtımı yapıldı.