Üniversitemiz İle Çad Melik Faysal Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

08 ŞUBAT 2022

TİKA (Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı) Çad Eski Sorumlusu Erhan Vargün ile Kafkas Üniversitesi Çad Öğrenci Temsilcisi Mohamat İsak Rozi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti. Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaret sonrası Üniversitemiz ile Çad Melik Faysal Üniversitesi arasında eğitim ve kültürel işbirliğini öngören iş protokol imzalandı. Protokolde, öğretim elemanı ve öğrenci değişimi, ortak bilimsel araştırmaların yapılması ve bilimsel yayınların paylaşılması olmak üzere birçok faaliyet yer almaktadır. İmza töreni Vargün’ün Rektörümüze hediye takdim etmesinin ardından sona erdi.