İş Dünyası ile Öğrencilerimiz DAKAF 2022’de Buluşuyor

07 MART 2022

Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde, 7-8 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’22) bugün başladı. Erzurum Valisi Okay Memiş, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ak Parti Erzurum Milletvekili ve İçişleri Eski Bakanı Selami Altınok, Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, belediye başkanları, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Üniversitemizden başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber olmak üzere; Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, Dr. Arzu Kılıç Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisimiz, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, akademik personelimiz ve yaklaşık 200 öğrenciden oluşan ekibimiz fuara katıldı. 9 üniversitenin paydaşlığını yaptığı ve 40 kadar firmanın sponsorluğunda, 300’e yakın katılımcı firmanın yer aldığı DAKAF 2022’de girişimciler ve sektörlerin önde gelen firmaları öğrencilerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin (CBİKO) “Yetenek Her Yerde” sloganıyla başlatmış olduğu Bölgesel Kariyer Fuarlarından olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF) istihdam konusunda büyük fırsatlar ve imkânlar sunuyor. Fuarın ikinci ve son günü olan 8 Mart’ta, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri bir konser düzenleyecek.