ARÜLAB Çalışmalarını DAKAF 2022’de Katılımcılarla Paylaştı

10 MART 2022

Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Doğu Anadolu Kariyer Fuarında (DAKAF’22), Ardahan Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÜLAB) müdürü, Dr. Öğretim Üyesi Burcu Akça “ARÜLAB’ın Misyonu ve Vizyonu” başlıklı sunumuyla hem merkezi araştırma laboratuvarımızla ilgili hem de merkezi araştırma laboratuvarlarında çalışma imkânları ve iş süreçleriyle ilgili bilgiler verdi. Milli ve yerli üretimin ve kendine yetmenin önem arz ettiğini belirten Akça, ARÜLAB’ın bu hedefle yola çıktığını, özellikle bölgeye ve Ardahan’a katkı yapacak tüm çalışmalara imkanlar ölçüsünde destek olmayı amaçladıklarını belirtti. Coğrafi işaretin niçin gerekli olduğunu ve neler yapılabilineceği konusunda bilgi veren Akça, sözlerini öğrencilere kariyer ve iş hayatıyla ilgili tavsiyeler vererek tamamladı.