Türk Kızılayı’ndan Üniversitemize “Kurumsal Kan Bağışçısı Bronz Beratı ve Plaketi”

22 MART 2022

Yerleşkemizde düzenli olarak kan bağışı yaparak, ülkemizin ihtiyacı olan kan ürünlerinin teminine önemli ölçüde destek sağlayan Ardahan Üniversitesi, Türk Kızılayı tarafından “Kurumsal Kan Bağışçısı Bronz Beratı ve Plaketine” layık görüldü.

Doğu Anadolu Kızılay Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Abdullah Üzer, Kars Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Enes Atasagun ve Kızılay Bölge Planlama Personeli Fuat Gülnahar,  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yıldız, misafirlerine ziyaretlerinden ve Üniversitemizi Bronz Berat ve Plakete layık gördüklerinden dolayı teşekkür etti. Rektör Yardımcımız, kazalar ve çeşitli hastalıklardan muzdarip vatandaşlarımız için Türk Kızılayı tarafından gerçekleştirilen kan ve kök hücre bağışı kampanyalarına destek olmanın Ardahan Üniversitesi için ulvi bir görev olduğunu ve bu görevi bundan sonra da layıkıyla devam ettireceklerini belirtti.