Dünya Otizm Farkındalık Günü Yürüyüşüne Katıldık
“2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” münasebetiyle Üniversitemiz, Ardahan Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından  Dünya Otizm Farkındalık Günü Yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi. Ardahan Valiliği önünden başlayıp Dr. Arzu Kılıç Sürekli Uygulama ve Araştırma Merkezi önünde biten yürüyüşe; Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Üniversitemiz Rektörü Prof. Mehmet Biber, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Ardahan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kayhan Zorba, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Üniversitemiz Engelli Öğrenci  Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Betül Aşçı, personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Dünya Otizm Farkındalık Günü Yürüyüşüne Katıldık

02 NİSAN 2022

“2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” münasebetiyle Üniversitemiz, Ardahan Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından Dünya Otizm Farkındalık Günü Yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi. Ardahan Valiliği önünden başlayıp Dr. Arzu Kılıç Sürekli Uygulama ve Araştırma Merkezi önünde biten yürüyüşe; İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Ardahan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kayhan Zorba, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Üniversitemiz Engelli Öğrenci  Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Betül Aşçı, okul müdürleri, personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katıldı.