Nihat Delibalta Göle MYO’da 58. Kütüphane Haftası Kutlandı

04 NİSAN 2022

Bu yıl 58’incisi düzenlenen Kütüphaneler Haftası, Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu’nda kardeş okul Göle Gedik İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla kutlandı. Etkinlik kapsamında; Kütüphane Haftası’nın anlam ve önemine dair Öğr. Gör. Burçak Yakın tarafından sunum ve kısa film gösterimi gerçekleştirildi. Ardından tüm katılımcılar yüksekokul kütüphanesinde kitap okuma etkinliğine katıldı. Meslek Yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bora Topal; Kütüphane Haftası kapsamında düzenledikleri kitap okuma etkinliğiyle öğrencilere hem kitap sevgisini kazandırmaya hem de okuma alışkanlığı geliştirmeye çalıştıklarını belirtti. Öğrencilerimizin de katkılarıyla davet edilen Göle Gedik İlkokulu öğrencilerine Meslek Yüksekokulumuz tanıtıldı. Etkinliğe katılan misafir öğrencilere günün anlam ve önemine istinaden kitaplar ve hediyeler verildi. Etkinlik ikram sunumu ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.