15 Nisan Dünya Sanat Günü Workshop ve Sergisi Düzenlendi

15 NİSAN 2022

Üniversitemiz, 15 Nisan Dünya Sanat Gününü workshop ve sergiyle kutladı. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Semra Çevik tarafından düzenlenen “Renklerin Dansı” isimli workshopa, Arş. Gör. Özlem Gürpınar, Sanat Tasarım Yüksek lisans öğrencileri Aslıhan Salatacı, Eda Baysan ve Ömer Ülaş performansları ile katıldılar. Küratörlüğünü Arş. Gör. Özlem Gürpınar’ın yaptığı, “15 Nisan Dünya Sanat Günü Ulusal Davetli Karma Sergi” başta Üniversitemiz Resim Bölümü olmak üzere; Atatürk Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Hakkâri Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nden akademisyenlerin eserleri ile gerçekleştirildi. Sergide workshop çalışmaları ile birlikte toplam 35 eser sergilenmektedir. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Bülent Kurtişoğlu 15 Nisan Dünya Sanat Gününü kutlayarak, emeği geçen herkese çok teşekkür etti. Sergi, 15 – 30 Nisan 2022 tarihine kadar Âşık Şenlik Kültür Merkezinde gezilebilir.