ARÜ’de “Üstün Yetenekli Çocukları Tanıyalım” Başlıklı Konferans Düzenlendi

18 MAYIS 2022

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü tarafından öğrencilerimize “Özel Yeteneklileri Tanımak Özel Yeteneklilerle Yaşamak” konulu konferans düzenlendi. Konferans, Ardahan Bilim ve Sanat Merkezi Psikolojik Danışmanı Elif Dursun tarafından gerçekleştirildi. Âşık Şenlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa; Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kader Öztürk, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Tevfik Fikret Karahan, akademisyenler ve öğrencilerimiz katıldı. Konferansta özel yetenekli çocuklar, özel yetenekli çocukların özellikleri, tanılama süreçleri ile Bilim ve Sanat Merkezleri hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimize konu ile ilgili videolar izletildi ve soruları cevaplandı. Konferans sonunda Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya tarafından Psikolojik Danışman Elif Dursun’ a Teşekkür Belgesi verildi.