Çıldır MYO Kariyer Günleri Kapsamında Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Arısoy ile Söyleşi Düzenlendi

18 MAYIS 2022

Çıldır Meslek Yüksekokulu “Kariyer Günleri” kapsamında Hukuk Bölümü Adalet Programı’nın hazırlamış olduğu “Savcılıkta Mesleki Tecrübeler ve Kariyer” konulu etkinlik, Ardahan İli Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy’un katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe Çıldır İlçe Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Ardahan İl Genel Meclisi Üyesi Gürbüz Arpaçay, Çıldır Meslek Yüksekokulu’nda görevli akademik-idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Sayın Arısoy’un sunumunun ardından soru cevap şeklinde devam eden etkinlik, Çıldır Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ömer Cenap Özdemir’in Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Biber adına Cumhuriyet Başsavcısı Arısoy’a teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.