ARÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün İlk 2209-A Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı

23 MAYIS 2022

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencimiz Feyza Kırmacı yürütücülüğünde, Doç. Dr. Hürriyet Çimen danışmanlığında ve Dr. Öğr. Üyesi Bilge Sayın Börekçi ile Dr. Öğr. Üyesi Duygu Alp’in destekleriyle oluşturulan  “Ardahan’dan Temin Edilen Kaz Etlerinin Geleneksel Hazırlama Yöntemlerinin Standardize Edilmesi ve Bazı Besin Değeri İçeriklerinin Belirlenmesi” başlıklı proje Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazandı.  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nü başvurdukları ve desteklenmeye hak kazandıkları ilk TÜBİTAK 2209-A projelerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.