Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

Çıldır MYO Kariyer Günleri Kapsamında ATSO Başkanı ile Söyleşi Düzenlendi

01 HAZİRAN 2022

“Çıldır MYO Kariyer Günleri” kapsamında Hukuk Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Onur Çelik ve Adalet Programı akademisyenlerinin hazırlamış olduğu “Ticaret ve Sanayi Sektörleriyle İlgili Bilgi Aktarımı” konulu söyleşi etkinliği, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğe Çıldır Meslek Yüksekokulu’nda görevli akademik-idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinlik, Çıldır MYO Müdürü Öğr. Gör. Ömer Cenap Özdemir’in açılış konuşmasıyla başladı. Hemen akabinde özgeçmişi ve kariyeri hakkında bilgiler verilen ATSO Başkanı Çetin Demirci etkinliğe katılanlara; kendi kariyeri, hayatına dair kısa kesitler içeren bilgileri, öğrencilik hayatı ve ticarete atılması, girişimcilik örnekleri hakkında bilgiler vererek öğrencilerimizle tavsiye ve önerilerini paylaştı.

Sayın Demirci’nin sunumunun ardından soru-cevap şeklinde devam eden etkinlik, Çıldır MYO Müdürü Öğr. Gör. Ömer Cenap Özdemir’in Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Biber adına ATSO Başkanı Çetin Demirci’ye teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.