ARÜ Teknik Bilimler MYO Köy Okulu Ziyareti Gerçekleştirdi

10 HAZİRAN 2022

Yüksekokulumuz Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği 2. sınıf öğrencileri, Ardahan İli Damal İlçesi Oburcak Köyü’nde bulunan okulu ziyaret etti. Gönül köprüsü kurulan köy okulunda, hem köy okulunun bir dizi ihtiyaçları giderildi hem de öğrencilerimize çeşitli hediyeler götürülerek çeşitli ikramlarda bulunuldu. Öğrencilerle oyunlar oynandı. Yeni düzenlenen ana sınıfı için  alınan malzemelerin yerleştirilmesi ile ziyaret son buldu.

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği 2. sınıf öğrencileri danışmanı Öğr. Gör. Raziye Filiz Akkuş, ev sahipliği ve kabulleri için köy okulu öğretmeni Fatma Gümüş Yazıcı ’ya ve minik öğrencilere teşekkür ederek, bu tarz etkinliklerin toplumda dayanışma bağlarını güçlendirdiğini söyledi.