Bilim, Kültür ve Sanat Şenliklerimiz Başladı

29 HAZİRAN 2022

Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Bilim, Kültür ve Sanat Şenlikleri” açılan sergi ve çeşitli etkinliklerle başladı. Âşık Şenlik Meydanında başlayan etkinliklerin ilk gününde Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından workshop düzenlendi. Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya Resim Atölyesi, Doç. Dr. İrem Pala Çini Atölyesi, Doç. Dr. Semra Çevik Resim Atölyesi, Dr. Öğr. Üyesi Berna İleri Tekstil Baskı Atölyesi, Dr. Öğr. Üyesi Filiz Öztürk Çini Atölyesi, Öğr. Gör. Özkan Birim Ebru Atölyesi, Öğr. Gör. Cerensu Aytaç Resim Atölyesi ve Arş. Gör. Özlem Gürpınar’ın Resim Atölyesi’yle katıldığı workshopta uygulamalı çalışmalar yapıldı. Workshopun ardından GSF Resim Bölümü Mezuniyet Sergisi ve Çini Kursu Sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Şenlikte birçok kurum ve kuruluş stant açtı. Tarih Topluluğunun düzenlediği âşık oyunu oynandı. Bilim, Kültür ve Sanat Şenliklerimiz yarın gün boyu devam edecektir.