Üniversitemize Ahilik Haftası Ziyareti

14 EYLÜL 2022

Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Yılın Ahisi seçilen Kenan Nalbant, Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kayhan Zorba, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Kaya ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız’ı makamında ziyaret etti.  Ziyarete Genel Sekreterimiz Kubilay Aras ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı da katıldı. Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcımız, Yılın Ahisi seçilen Kenan Nalbant’ı, tebrik ederek tüm esnaf ve sanatkârların Ahilik Haftası’nı kutlayıp bol ve bereketli kazançlar diledi. Ziyaret Ticaret İl Müdürü Şenel’in Rektör Yardımcımıza çiçek takdimi ile son buldu.