Sağlık Hizmetleri MYO Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

19 EKİM 2022

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında 1. Sınıfa başlayan öğrencilerine oryantasyon eğitimi düzenledi. Öğr. Gör. Gülistan Aras’ın sunuculuğunda gerçekleştirilen oryantasyon eğitimi, SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya’nın Sağlık Hizmetleri MYO hakkında bilgilendirmesi ile başladı. Ardından program; Engelli Öğrenci Birimi Danışmanı Öğr. Gör. Betül Aşçı’nın bilgilendirme sunumu; Uzem Müdürü Öğr. Gör. Sinan Üst’ün UBYS eğitimi; Öğrenci İşleri Şube Müdürü F. Fevzi Saruhan’ın yönetmelikler ve yönergeler eğitimi; Ortak Dersler Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Okan Özkara’nın ortak dersler hakkında bilgilendirmesi ile devam etti. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı’nın Üniversitemizce yapılan burslar, yardımlar ve etkinliklere ilişkin bilgi vermesinin ardından oryantasyon eğitimi programı sona erdi.