Nihat Delibalta Göle MYO Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Uygulamalı Teknik Gezisi Sona Erdi

31 EKİM 2022

Nihat Delibalta Göle MYO Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü ikinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak Üniversitemiz ve Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinatörlüğünde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi DAP Çiftçi Eğitim Merkezinde düzenlenen sığır yetiştiriciliği, bakım ve beslenme gibi konulardaki uygulamalı eğitim ve teknik gezi 28.10.2022 tarihinde sonra erdi. 18.10.2022 tarihinde başlayan eğitimler kapsamında Çiftçi Eğitim Merkezi uygulama birimleri, hayvan hastanesi, Van Kedi Villası ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Fuarı, Sağlık Bilimleri Kongresine teknik geziler düzenlendi. Eğitimin son günü öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi Van valisi Sn. Ozan Balcı makamında kabul etti. Kitap hediyesinde bulunan Valimiz öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundu. Valilik ziyaretinin ardından etkinlik son buldu. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm kurumlarımıza akademik personel ve öğrencilerimiz teşekkürlerini iletti.