Gençliğin Zamanla İmtihanı Konulu Konferans Verildi

01 ARALIK 2022

Üniversitemiz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, İlahiyat Fakültesi ve Bilge İlahiyatçılar Kulübü tarafından “Gençliğin Zamanla İmtihanı” konulu konferans gerçekleştirildi. Eğitimci-yazar Prof. Dr. Halit Ertuğrul’un davetli konuşmacı olarak katıldığı konferansa; Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Üniversitemizin akademik-idari personeli ve öğrenciler katıldı. Yoğun katılımının yaşandığı etkinlik Ardahan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Recep Çiçek tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açış konuşmasını İlahiyat Fakültesi Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Taha Yılmaz yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan Prof. Dr. Halit Ertuğrul konuşmasında şunlara yer verdi: “Sevgili gençler Türkiye’nin geleceğini sizler inşa edeceksiniz. Başarma azminizi ve kendinize inanma ruhunuzu asla kaybetmeyin. Günümüzde başarılı olmanın sırrı özgüven, mücadele ve dürüstlüktür. Bu değerlerden şaşmadan vicdanınızın sesini de dinleyerek zor durumda olan insanlar için çare ve umut olmaya çalışın. Huzurlu ve mutlu insanlar elindekilerinin değerini sürekli bilen insanlardır.” Konferansın ardından Prof. Ertuğrul’a teşekkür belgesi takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, yazarın kitaplarının tanıtıldığı fuaye alanını ziyaret etti.