TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Aysun Gültekin Sanatseverlere Eşsiz Bir Müzik Ziyafeti Sundu

09 ARALIK 2022

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sanatsal Ekinlikleri kapsamında davet edilen TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Aysun Gültekin konser verdi. Âşık Şenlik Kültür Merkezinde düzenlenen konsere; Vali Hüseyin Öner ve eşi Zehra Mine Öner hanımefendi, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ve eşi Selma Biber hanımefendi, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Berat Acar’ın eşi Sevgi Acar hanımefendi, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in eşi Zuhal Demir hanımefendi, Ardahan Barosu Başkanı Murat Yolçu ve eşi Eylem Yolçu hanımefendi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, il protokol üyeleri, akademik-idari personelimiz, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. Türk Halk Müziğinin en güzel eserlerini seslendiren Usta Sanatçı Aysun Gültekin sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Konser sonrası Vali Hüseyin Öner ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber Sanatçı Aysun Gültekin’e çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.