Coğrafya Bilgi Sistemleri Eğitimi Kursiyerleri Başarı Sertifikalarını Aldı

16 ARALIK 2022

Üniversitemiz İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’nün katkılarıyla özel bir şirket tarafından düzenlenen ve eğitmen Fatih Sucu tarafından verilen Coğrafi Bilgi Sistemleri Eğitimi başarıyla tamamlandı.  22 katılımcıyla gerçekleştirilen bu eğitimimizde temel seviyeden başlayıp uzmanlık seviyesinde yetkinlikler kazandırıldı. Ayrıca bu eğitimimize katılan tüm katılımcılar kazandıkları yetkinlikler sayesinde T.C.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı CBS Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki Yeterlilik Kurumu ve TÜRKAK tarafından onaylı CBS uzmanlığı ve operatörlüğü sınavına katılabilir ve başarılı olabileceklerdir. Yine tüm katılımcılara öğrencilik hayatları süresince teknik destek ve programın lisansı ücretsiz olarak sağlandı.