Nihat Delibalta Göle MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğrencileri Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında Uygulamalı Eğitimlere Başladı

23 ARALIK 2022

Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü ikinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “Temel İtfaiye Eğitimi” ve teknik gezi programına Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında 19.12.2022 tarihinde başlandı. Programımız öncelikle itfaiye teşkilatının temel yapısı, İtfaiye mevzuat ve standartları hakkında teorik bilgiler paylaşılarak başladı. Düzenlenen eğitim yangın olaylarına karşı müdahale teknikleri, kurtarma yöntemleri, itfaiye araçlarında kullanılan malzemeler konularında uygulamalı olarak devam etmektedir. Üniversitemiz ile Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı destek ve koordinatörlüğünde gerçekleşen programa yoğun ilgi gösteren öğrencilerimiz destekte bulunan tüm kurumlara teşekkürlerini sundu.