Çıldır MYO Öğrencileri Ardahan Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne Teknik Ziyarette Bulundu

05 OCAK 2023

Çıldır MYO Sosyal Hizmetler Programı “Göç, Kültür ve Sosyal Hizmet” dersi kapsamında 1. Sınıf öğrencileri Ardahan Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teknik ziyarette bulundu.

Ders yürütücüsü Öğr. Gör. Hamza Aydemir ve Sosyal Hizmetler Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Metin Bulu eşliğinde İl Göç İdaresi’ne düzenlenen teknik gezide, Ardahan İl Göç İdaresi Müdürü Buğra Totan ve kurum personelleriyle tanışan öğrencilerimiz, kurumun fiziki yapısı ve göç konusundaki çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Öğrencilerimiz ziyaretten edindikleri bilgi ve deneyimi derslerde öğrendikleri bilgilerle karşılaştırma fırsatı elde etti ve teorik olan ”Göç, Kültür ve Sosyal Hizmet” dersini uygulamalı olarak yapmış oldular.