Rektörümüz Kudakaf’23 Rektörler Buluşmasına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, 15-16 Mart 2023 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleşecek olan Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF’23) kapsamında düzenlenen Rektörler Buluşması programına katıldı. Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleşen programın açılışına Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Üniversitemiz Rektörü Prof .Dr. Mehmet Biber, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve rektör yardımcıları,Genel Sekreter Yardımcımız Ercan Mermer ile kariyer merkez müdürleri katıldı. Programın açılış konuşması yapan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde” temasıyla üniversitelerin, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilecek olan KUDAKAF’ın öğrenciler ile işverenleri buluşturma noktasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da etkin bir rol oynayacağını söyledi.

Rektörümüz KUDAKAF’23 Rektörler Buluşmasına Katıldı

21 OCAK 2023

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, 15-16 Mart 2023 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleşecek olan Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF’23) kapsamında düzenlenen Rektörler Buluşması programına katıldı. Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleşen programın açılışına ev sahibi Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve rektör yardımcıları, Genel Sekreter Yardımcımız Ercan Mermer ile kariyer merkez müdürleri katıldı. Programın açılış konuşması yapan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde” temasıyla üniversitelerin, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilecek olan KUDAKAF’ın öğrenciler ile işverenleri buluşturma noktasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da etkin bir rol oynayacağını söyledi.