Üniversitemiz 1. Uluslararası Batum Kitap ve Üniversite Fuarına Katıldı

27 MART 2023

Üniversitemiz, Gürcistan Batum’da düzenlenen 1. Uluslararası Kitap ve Üniversite Fuarına katıldı. Batum Spor Salonunda gerçekleştirilen organizasyonun açılış törenine; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, T.C. Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz, Batum Şota Rustaveli Devlet Üniversitesi Rektörü Merab Khalvashi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Acara Hükümeti Başkanı Tornike Rizhvadze, DEIK Türkiye-Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan Mzhavanadze, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hürriyet Çimen, Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Doğan Saltaş, Gürcü Dili ve Edebiyatı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gülnara Goca Memmedli ile öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileri katıldı. Programın açılış töreninde Ülkemizde 6 Şubat’ta Kahraman merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Üniversitemiz standının yoğun ilgi gördüğü fuar 3 gün sürdü. Program sonunda Uluslararası Kitap ve Üniversite Fuarına katılımımızdan dolayı Üniversitemize teşekkür belgesi takdim edildi.