AÜB Elazığ Tanıtım Fuarı Rektörümüzün Katılımıyla Gerçekleştirildi

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin öncülüğünde düzenlenen ve Üniversitemiz dâhil 12 üniversitesinin katılım gösterdiği “AÜB Üniversite Tanıtım Fuarları-2023”ün bugünkü durağı Elazığ oldu. Yoğun katılımın yaşandığı fuara; Elazığ Belediye Başkan Vekili Nazif Bilginoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektörümüzün eşi Selma Biber Hanımefendi, Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, öğrenciler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Fuarda stantları gezen Rektörümüz daha sonra Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret etti.

AÜB Elazığ Tanıtım Fuarı Rektörümüzün Katılımıyla Gerçekleştirildi

18 MAYIS 2023