Dr. Öğr. Üyesi Zennure Elgün Gündüz, TRT Erzurum Radyosu’nun Konuğu Oldu

23 MAYIS 2023

Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zennure Elgün Gündüz, TRT Erzurum Radyosu “Genç Yaşam Programı”nın konuğu oldu.

Dr. Öğr. Üyesi Zennure Elgün Gündüz radyo programında, Üniversitemizin İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü hakkında bilgi verdi. Dr. Öğr. Üyesi Zennure Elgün Gündüz konuşmasında, ülkelerin teknolojik, ekonomik, sosyal ve kültürel bakımdan birbirleriyle olan alışverişinin ve işbirliğinin her geçen gün biraz daha arttığı günümüz dünyasında, ülkemizi temsil edecek ve diğer ülkeler ile aramızda köprü oluşturacak donanımlı bireylere ihtiyacın giderek arttığını belirtti. Bu bakımdan İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunlarının hem yurtiçi hem de yurtdışında birçok çalışma alanına sahip olduklarını ifade etti. Üniversitemizin ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nün öğrencilerimize sunduğu olanaklar ve kazandırdığı beceriler hakkında bilgi verildi. Bölümün, öğrencilere çeşitli projelerde yer alma ve yurt dışında eğitim alma konusunda da olanaklar sağladığı ifade edildi. Son olarak, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunlarının gelecekteki iş olanaklarının oldukça geniş olduğuna da dikkat çekildi.