Deprem Sonrası Engelli Bireylere Yaklaşım Konulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde “Deprem Sonrası Engelli Bireylere Yaklaşım” konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ardahan Üniversitesi Engelli Hakları Ulusal Eylem Planı Komisyonu Üyesi akademisyenlerimizin sunum yaptığı konferansa; Genel Sekreterimiz Kubilay Aras ile Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı. 11 ilimizi etkileyen deprem sonrası felaketten etkilenen engelli bireyler için deprem öncesi ve deprem sonrası alınması gereken tedbirler hakkında bilgilerin verildiği konferansta; “Kahraman Maraş Depremi ve Öğrendiklerimiz” başlıklı sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Aslan, “Doğal Afetlerde Engelli Bireylerin Korunması ve Acil Müdahale Planı” başlıklı sunumuyla Öğr. Gör. Betül Aşçı, “Çocuk Ergen ve Yetişkinlerde Travma ve Travma Sonrası Müdahale Süreci” başlıklı sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Tevfik Fikret Karahan,  “Bedensel Engelli Bireylerde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon” başlıklı sunumuyla Öğr. Gör. Mehmet Sadık Öztanrıkulu ve son olarak “Bedensel Engellilerin Sportif Aktivitelere Katılımının Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi” başlıklı sunumuyla Dr.Öğr. Üyesi Gamze Güney birer konuşma gerçekleştirdi. Konferans hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

25 MAYIS 2023

Üniversitemizde “Deprem Sonrası Engelli Bireylere Yaklaşım” konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ardahan Üniversitesi Engelli Hakları Ulusal Eylem Planı Komisyonu Üyesi akademisyenlerimizin sunum yaptığı konferansa; Genel Sekreterimiz Kubilay Aras ile Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı. 11 ilimizi etkileyen deprem sonrası felaketten etkilenen engelli bireyler için deprem öncesi ve deprem sonrası alınması gereken tedbirler hakkında bilgilerin verildiği konferansta; “Kahraman Maraş Depremi ve Öğrendiklerimiz” başlıklı sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Aslan, “Doğal Afetlerde Engelli Bireylerin Korunması ve Acil Müdahale Planı” başlıklı sunumuyla Öğr. Gör. Betül Aşçı, “Çocuk Ergen ve Yetişkinlerde Travma ve Travma Sonrası Müdahale Süreci” başlıklı sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Tevfik Fikret Karahan, “Bedensel Engelli Bireylerde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon” başlıklı sunumuyla Öğr. Gör. Mehmet Sadık Öztanrıkulu ve son olarak “Bedensel Engellilerin Sportif Aktivitelere Katılımının Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi” başlıklı sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Gamze Güney birer konuşma gerçekleştirdi. Konferans hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.