Ardahanlı Lise Öğrencilerimizle Mesleki Tanıtım Günü Etkinliğinde Bir Araya Geldik

26 MAYIS 2023

Üniversitemiz,  İŞKUR İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde lise öğrencilerine yönelik düzenlenen “Meslek Tanıtım Günü” etkinliğine katılarak liseli gençlerle buluştu. Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Vali Hüseyin Öner, “Mülki İdare Amirliği”, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okan Eştürk, ‘Akademisyenlik’, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, ‘Hâkimlik ve Savcılık”, Ardahan Baro Başkanı Murat Yolcu, ‘Avukatlık’, İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir ‘Doktorluk’, Tarım  ve Orman İl Müdür Vekili  Muhammet Fatih Cineviz ‘Veteriner Hekimliği’, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, ‘STK temsilciliği ve Ticaret Erbaplığı’ meslekleri ve programlarına ilişkin olarak gençlere yönelik birer konuşma  gerçekleştirdiler.