Üniversitemiz İş Birliğiyle Yapılan Uluslararası Kongre Sona Erdi

30 MAYIS 2023

“Sosyal Hizmet ile Kapsayıcı Eğitim Arasındaki İlişkisel Bağlamda: Ulusal ve Uluslararası Deneyimler” Temalı Kongre 20-21 Mayıs tarihlerinde Litvanya Marijampoles Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Ardahan Üniversitesinin de düzenleme kurulunda yer aldığı uluslararası kongreye dünyanın birçok ülkesinden bilim insanları iştirak etti. Kongrede sosyal hizmet bağlamında yapılan bilimsel araştırmalar bilim dünyasıyla paylaşıldı.  Kongre düzenleme kurulunda Türkiye’den Ardahan Üniversitesi, Litvanya’dan Marijampoles Üniversitesi, Letonya’dan Liepsaj Üniversitesi ve Polonya’dan Kujawsko-Pomorska Üniversitesi yer aldı.

Ardahan Üniversitesi adına düzenleme kurulunda Dr. Öğr. Üyesi Ali Burak Toy, bilim kurulunda Dr. Öğr. Üyesi Tevfik Fikret Karahan ve Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Aslan üniversitemizi temsil ettiler. Ayrıca kongreye üniversitemizden 4 bildiri ile 7 öğretim üyemiz katılım sağladı.

Kongrenin ev sahipliğini yapan Marijampoles Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ale Murauskiene kongrenin kapanış konuşmasında düzenleme kurulunda yer alan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e teşekkür etti.