ARÜ Tanıtım Fuarı Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

01 HAZİRAN 2023

Ardahan Üniversitesi Tanıtım Günleri kapsamında Yenisey Kampüsümüzde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlik, Ardahan’da bulunan lise öğrencilerinin kampüsü, fakülteleri, laboratuvarları ve etkinlik alanlarını Üniversitemizin gönüllü personeli olan rehberler eşliğinde gezmeleriyle başladı. Kampüs gezisini tamamlayan bini aşkın öğrenci bölüm stantlarımızın bulunduğu ARÜ Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi’ni ziyaret etti. Komplekste ayrıca; Sağlık İl Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Yeşilay da stant açtılar. Öğrenciler burada bölüm hocalarından bilgi aldılar. Kompleksin faaliyet alanlarını gezdiler. Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen tanıtım programına Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Barosu Başkanı Av. Murat Yolcu, Vali Vekili Şahin Demir, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Belediye Başkan Vekili Murat Kayhan Zorba, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz; öğrencilere geleceğin mimarı olduklarını ve ülkemizin geleceği için çok önemli olduklarını söyledi. Üniversitemizin sahip olduğu imkanlardan bahseden Rektörümüz tüm öğrencilere YKS’de başarılar diledi. Daha sonra kürsüye çıkan Vali Vekili Şahin Demir, bugün gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek onlara başarılı bir gelecek diledi. Konuşmaların ardından öğrencilere Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı’nın ikramı olan pilav dağıtıldı. Öğrencilerin kampüsümüze getirilmesi için araç desteği sağlayan Ardahan Belediyesi, Çıldır Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz. Ardahan Üniversitesi olarak sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileriz.