Üniversitemiz, Arıcılık ve Arıcılık Uygulamaları Eğitimleri Konusunda Sektöre Destek Sağlayacak

02 HAZİRAN 2023

Üniversitemiz, Kafkas Arısı Üretim Eğitim ve Gen Merkezi Müdürlüğü ile Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği arasında Arıcılık ve Arıcılık Uygulamaları Planlama, Başvuru ve Eğitimine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı. Rektörlük Makamında gerçekleştirilen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Genel Sekterimiz Kubilay Aras,  Ardahan Kafkas Arısı Üretim, Eğitim ve Gen Merkezi Müdürü Sinan Aydın, Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, Dr. Arzu Kılıç Sürekli Uygulama ve Araştırma Müdürü Doç. Dr. Özlem Eştürk ve Öğr. Gör. Kemal Yazıcı katıldı. Protokol kapsamında Dr. Arzu Kılıç Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezimiz, KAGEM ve ARMER’e teknik destek sağlayarak arıcılık sektörünün gelişmesine katkıda bulunacak.