05 NİSAN 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARÜ ÖĞRENCİSİ BÖLGE 3.’SÜ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Doğu Anadolu Bölgesi’nden birçok ilden yarışmacının katıldığı Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Ses Yarışması Doğu Anadolu Grup Finali gerçekleştirildi.

29 Mart 2016’da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmaya solo çalgı ve ses dallarında Ardahan Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi adına Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Özgür Uğurlu ve Ebru Dikmedaş katıldı.

Yarışmanın ilk ayağı olan il bazında sahne alarak Ardahan birincisi olan Özgür Uğurlu, Doğu Anadolu Grup Finalinde solo çalgı (bağlama) dalında performansıyla göz doldurarak üçüncülük almayı başardı. Yarışmaya katılan bir diğer öğrenci Ebru Dikmedaş ses kategorisinde sahne aldı.