05 MAYIS 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARÜGEM’DEN DAYANIŞMA GEZİSİ

Kurulduğu 2009 yılından itibaren, üniversite öğrencilerine gönülden destek veren Ardahan Üniversitesi Gençlik Eğitim Merkezi  (ARÜGEM), Ardahan Üniversitesi’nin ve Ardahan İli’nin tanıtımı ve gelişmesi açısından birçok faaliyette bulunan sosyal bir merkez olarak,  hizmetlerini sürdürmektedir.

ARÜGEM yönetimi her zaman kendilerine destek vererek, büyük katkılar sağlayan üyeleri arasında tanıtımı, dayanışmayı sağlamak ve arttırmak için geziler, geceler ile sosyal aktivitelerde düzenlemektedir. Son olarak ARÜGEM yönetimi, kadın üyelerine yönelik Gürcistan’ın Batum şehrine gezi düzenledi. Gezide Batum’un tarihi ve turistik alanları hakkında bilgi alındı. ARÜGEM Başkanı Canan Korkmaz, gerçekleştirilen bu tür faaliyetlerin mevcut üyelerin kaynaşması ve yeni üye olmayı düşünenlerinde teşvik edilmesi açısından önemli olduğunu ifade etti.