7 HAZİRAN 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

KÜNİB BAŞKANI PROF. DR. KORKMAZ’IN ÜNİVERSİTE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB)’nin düzenlemiş olduğu “Uluslararası Kafkasya’ya Genç Bakışlar III Sempozyumu” 5-6 Haziran 2016 tarihlerinde İran Mohaghegh Erdebil Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. İlk günkü açış konuşmaları ve sempozyumun ilk oturumlarının ardından ikinci günde katılımcılar sunumlarına devam ettiler.

KÜNİB Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz Erdebil şehrinde bulunan ve Aralık 2015’te KÜNİB’e katılımı gerçekleşen Erdebil Azad İslami Üniversitesi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret sırasındaki görüşmelerde Erdebil Azad İslami Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Ali Shamel KÜNİB’e katılımlarından duydukları memnuniyeti ve işbirliği arzularını dile getirdi. KÜNİB Başkanı Prof. Dr. Korkmaz, bu gibi işbirliklerin önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi. Ziyaret sonrasında önümüzdeki yıllarda gerçekleştirilebilecek çalışmalar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.