08 HAZİRAN 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ’NDEN BAHAR ETKİNLİĞİ

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Yenisey Yerleşkesi içerisinde bahar temizliği gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Kılıç öncülüğünde düzenlenen faaliyete ARÜ’lü öğrenciler, idari, akademik ve şirket personelleri katıldı. Yenisey Yerleşkesinde bulunan yeşil alanlar, yollar ve kampüs girişine ayrılan gruplar ellerinde bulunan çöp poşetlerini doldurmak için adeta birbiri ile yarıştığı anlar renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Dekan Prof. Dr. Şeref Kılıç, yapılan etikliğin amacının çevre kirliliğine dikkat çekerek daha yaşanılabilir bir çevre oluşturmak, bireylerin ortak kullandıkları yerleri temiz tutmalarını öğretmek olduğunu ifade etti.