Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

13 HAZİRAN 2016 

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ADAY ÖĞRETMENLERDEN ARÜ’YE ZİYARET

Ardahan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullara atanan ve aday öğretmenlik süreçleri devam eden öğretmenler Ardahan Üniversitesi (ARÜ)’ne ziyaret gerçekleştirdi.

2016 Şubat döneminde atanan 20 aday öğretmen Milli Eğitim Müdürlüğü’nün aday öğretmen yetiştirme çerçevesinde ki çalışmalar kapsamında şehir kültürünü tanıtmaya devam eden geziler düzenleniyor. Bu kapsamda Ardahan’ın gelişmesine, büyümesine ve tanıtımı açısından lokomotifi olan Ardahan Üniversitesi’ni de gezerek bilgi aldılar. Ardahan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fikret Çerkezoğlu beraberinde gerçekleştirilen gezide ilk olarak ARÜ Genel Sekreteri Ercan Gültürk’ü makamında ziyaret edildi. Genel Sekreter Gültürk, üniversite hakkında aday öğretmenlere bilgiler verdi. 

Ziyaretin ardından Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Mermer Yenisey Yerleşkesi’nde bulunan fakülte binaları ve Yenisey Konukevi hakkında Ardahan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fikret Çerkezoğlu ve aday öğretmenlere binaları dolaştırarak bilgilendirmede bulundu. Aday öğretmenler ARÜ’yü çok beğendiklerini, öğrencilerine kendi şehirlerinde okumaları konusunda teşvik edeceklerini ifade ettiler.