10 AĞUSTOS 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

YÖRESEL PEYNİRLER AB PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI

ARÜ’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

AB Bakanlığı’nın 2014 yılı Teklif Çağrısı Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Projeleri, Erasmus+ Ana Eylem 2 - Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında desteklenen "Preserving and Marketing Farmhouse Artisan Cheese – Çiftlik Peynirlerinin Korunması ve Pazarlanması" başlıklı projenin kapanış toplantısı 17 Ağustos 2016 tarihinde saat 09.00’da Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İki oturum halinde düzenlenecek kapanış toplantısında, projenin çıktıları koordinatör Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL tarafından ikinci oturumda deklare edilecek. Kapanış toplantısına proje ortakları olarak Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği, Ardahan ve Kars İl Tarım Müdürlükleri görevliler ve bölgedeki peynir üreticilerinin katılacağı ifade edildi. Projenin en önemli çıktılarından olan “Çiftlik Peynirlerinin Pazarlanması ve Sektörel Problemleri” proje paydaşları tarafından ortaya konacaktır.