26 EKİM 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARÜ REKTÖR VEKİLİNDEN KÜNİB OFİSİNE ZİYARET

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektör Vekili ve Kafkasya Üniversitesler Birliği (KÜNİB) Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Gürkan Doğan, KÜNİB’in İstanbul’daki yeni Merkez Ofisini ziyaret etti.  Maltepe Üniversitesi yerleşkesindeki Kültür Merkezi Binasında açılmış bulunan KÜNİB’in yeni Merkez Ofisi’nde KÜNİB Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ı ziyaret eden Prof. Dr. Doğan “Sayın KÜNİB Başkanımız ile KÜNİB-eYÖS, KÜNİB-eğitim fuarları ve ortak uluslararası konferanslar hakkında ayrıntılı görüşmeler yapma fırsatını buldum. Yapılan toplantıda 2017 KÜNİB etkinlik takvimi de ana hatlarıyla belirlenmiş oldu. Bizleri kabul etmiş oldukları için Prof.Dr. Ramazan Korkmaz hocamıza içtenlikle teşekkür ederim” dedi.