Online Sergi Katılım Şartnamesi

1.  Konu, teknik ve eser boyutu serbesttir.

2.  Sergiye Resim, Çini, Seramik, Ahşap ve Taş İşleri, Baskı, heykel, fotoğraf, Geleneksel Türk Sanatları (Hat, Tezhip, Minyatür, Ebru, Halı – Kilim ve Kumaş Tekstil vb.) alanında yapılmış eserler kabul edilecektir.

3.  Katılım ücretsizdir.

4.  Sergiye yalnızca lisansüstü öğrencileri ve akademisyenler katılabilir.

5.  Son Başvuru Tarihi: 12 Nisan 2021 (jüri değerlendirmeleri için başvurular dunyasanatgunu adresine E – mail yolu ile yapılacaktır ve eser tanıtım kartına, afişe ve diğer tüm detaylara https://www.ardahan.edu.tr/aruegaleri adresinden ulaşabilirsiniz. Yapılan başvuru; eser tanıtım kartı ve dijital ortamda çözünürlüğü 300 dpi’dan küçük olmayacak şekilde kaydedilmiş eser görseli ile birlikte yapıt sahibinin bir adet portre fotoğrafı (300 dpi) olacak şekilde gönderilmelidir.

6.  Sanatçıların bir adet fotoğrafları, eser tanıtım kartında yer alan kısa özgeçmişleri (100 kelimeyi geçmemelidir) ve eser görselleri e-katalogda yer alacaktır.

7.  Eserlerin rahat değerlendirilebilmesi açısından net ve anlaşılabilir olarak çekilmiş görselleri eser tanıtım kartı ile birlikte son başvuru tarihine kadar gönderilmelidir.

8.  Fotoğrafını çekmiş olduğunuz eser görsellerinize isim verirken katılımcının, “Adının baş harfi_Soyadı_boyut_jpg" şeklinde isim verilmelidir. Örnek: A_Aslan_70x100_01.jpg

9.  Sergiye kabul edilen eserlerin daha önce sergilenmemiş olması gerekmektedir.

10. Katılımcılara sergi bitiminde sonra bir e – katalog ve e-katılım belgesi verilecektir.

Copyright © 2021. Ardahan Üniversitesi