Page 132 - ARÜ Kampüs Haber 2022
P. 132

ARÜ KAMPÜS HABER 131




























































































        ARÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ’NÜN İLK 2209-






                                                                           A PROJESİ TÜBİTAK DESTEĞİ ALMAYA





                                                                                                                                   HAK KAZANDI








             Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü



        öğrencimiz Feyza Kırmacı yürütücülüğünde, Doç. Dr. Hürriyet Çimen danışmanlığında ve Dr. Öğr. Üyesi


        Bilge Sayın Börekçi ile Dr. Öğr. Üyesi Duygu Alp’in destekleriyle oluşturulan  “Ardahan’dan Temin Edilen



        Kaz Etlerinin Geleneksel Hazırlama Yöntemlerinin Standardize Edilmesi ve Bazı Besin Değeri İçeriklerinin


        Belirlenmesi” başlıklı proje Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2209-A Üniversite



        Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazandı.  Gastronomi ve Mutfak Sanatları


        Bölümü’nü başvurdukları ve desteklenmeye hak kazandıkları ilk TÜBİTAK 2209-A projelerinden dolayı tebrik



        eder, başarılarının devamını dileriz.
   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137