.
 
ENG
 

.
ARÜ’de Muhambet Ötemisulı Kazak Uyanışı Anlatıldı
.
ARÜKAM Konferansında Anne Adaylarına Önemli Tavsiyeler
.
ARÜ’nün Projesine SERKA’dan Destek





.
ARÜ’de Türkmenistan’ın Bağımsızlığının 20. Yılı Kutlandı
.
ARÜ’lülere Veri Tabanları Kullanımı Hakkında Altın Öneriler
.
TÜSF 2. Lig Turnuvası Sona Erdi





.
Ünlü Mimar Aksüt, Tecrübelerini Öğrenciler ile Paylaştı
.
ARÜ’de Basketbol Heyecanı Başladı
.
ARÜ’lü Öğrencilere Kütüphane Oryantasyon Eğitimi Verildi





Sayfa : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 |
Ana Sayfa Tüm Etkinlik ve Haberler

Lezzet Ustaları Geleceğin Aşçılarıyla Uygulamalı Eğitim Yaptı

17 MAYIS 2024

Üniversitemiz Teknik Bilimler MYO Aşçılık Programı öğrencileri ülkemizin önde gelen tatlı şefleri Abdülsamet Soydan ve Murat Süzergöz’den kruvasan yapımı üzerine uygulamalı eğitim aldı. Uygulamalı eğitimin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ile personelimiz öğrencilerimizin yaptığı lezzetli kruvasanları tadarak tam not verdi. Rektörümüz eğitimin sona ermesinin ardından konuk şeflere ve etkinliğin sponsoru Ardahanlı iş insanı Sinan Alp Mete’ye teşekkür belgesi takdim etti.


                             

 
Bilgi Edinme |  Mevlana |  Farabi  |  Erasmus |  Bologna Süreci |  Engelli Öğrenci Birimi |  Yenisey Konukevi |  Hayata Dair |  Aday Öğrencilerimiz |  ARÜ Kampüs Haber
İİBF Dergisi |  İBEF Dergisi  |  Telefon Rehberi Hizmeti   |  Elektronik Belge Doğrulama Sistemi   |   P & M Project  |  Serka DFD Projesi  |  RE-SAVE Project  
.
Adres: Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii, Ardahan 75000 Telefon: +90 478 211 75 75 (Santral)  Faks: +90 478 211 75 09